Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Στήριξη του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ από την θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου

Μια οικονομική ανάσα για να καλύψει λειτουργικά έξοδα και άλλες καθημερινές του ανάγκες, δέχτηκε χθες το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ.), από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Χανίων, η οποία επισκέφτηκε το Κέντρο. Τα χρήματα προήλθαν από χορηγούς, απλούς πολίτες καθώς και από τα έσοδα που προέκυψαν από τις δύο θεατρικές παραστάσεις, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Στο περιθώριο της επίσκεψης και στη διάρκεια παράδοσης των χρημάτων, στους δημοσιογράφους μίλησε το μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας του δικηγορικού συλλόγου Χανίων Νίκη Αντωνιάδου, που τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι « γνωρίζουμε τις ανάγκες, του Κέντρου όπως ότι, δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση, ενώ τα μόνα έσοδά του είναι από δωρεές πολιτών». Η κα. Αντωνιάδου επεσήμανε ακόμα ότι «έχουμε ένα πολύ καλό δικηγορικό σύλλογο, ο οποίος μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια της προσφοράς, της αλληλεγγύης».
Από την πλευρά της η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Δήμητρα Μηνά αφού πρώτα ευχαρίστησε την θεατρική ομάδα για την προσφορά της σημείωσε ότι «τα χρήματα τα οποία μας προσέφεραν είναι μια ανάσα για το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ., αφού όχι μόνο τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου είναι υψηλά, αλλά δυσκολευόμαστε ακόμα και στη καθημερινή λειτουργία μας».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ
Χθες το πρωί εξάλλου, οι παιδαγωγοί του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ. δημιούργησαν ένα καλαίσθητο περίπτερο, στη πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στο καθιερωμένο και φέτος χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης. Στο περίπτερο υπάρχουν όμορφες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, οι οποίες δημιουργήθηκαν με πολύ αγάπη και μεράκι από τους παιδαγωγούς και τα παιδιά του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ., καθώς και αντικείμενα από προσφορές απλών πολιτών. Το χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου.
Σήμερα Τρίτη θα λειτουργήσει από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ..

 

Καταγγελία ΚΗΦΑΑΜΕΑ για δράση επιτήδειων

Το Κηφααμέα Χανίων ενημερώνει όλο τον κόσμο, «λόγω του ότι αναφέρθηκε από κάποια τοπικά καταστήματα πώς κάποια κυρία προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα υποστηρίζοντας ότι εκπροσωπεί το Κηφααμέα, ότι δεν κάνουμε εράνους τέτοιας μορφής και σας παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Ευχαριστούμε θερμά, καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο!».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες