Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Στήριξη σεισμόπληκτων

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα κ.α. προσέφεραν μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, αντποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων για στήιρξης των σεισμόπληκτων της Αλβανίας.
«Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη των μαθητών αποδεικνύονται με την έμπρακτη προσφορά τους. Τους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλοι υποστηρικτές των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Χανίων», επισημαίνει σε γραπτή δήλωσή της η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη.
Εν τω μεταξύ, μέλη του 1ου  Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος Εν Ελλάδι εις Αζωγυρέ Σελίνου, παρέδωσαν στο Χανιώτικο τμήμα του Ερυθρού Σταυρού ποσότητα  Ρουχισμού  για τους σεισμόπληκτους της  γειτονικής Αλβανίας.
«Καλούμε τους πολίτες να μην σταματήσουν τώρα αλλά να συνεχίσουν τη συνδρομή βοηθείας  στη γείτονα χώρα  διότι η ανάγκες των γειτόνων μας   θα πληθύνουν εντός του χειμώνα όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν λησμονήσει πλέον τους πληγέντες από την σεισμική καταστροφή   , εκεί θα είναι η στιγμή που ως λαός θα πρέπει να δείξουμε την ενότητα προσφοράς αγάπης  και αλληλεγγύης», σημειώνει σε γραπτή δηλωσή του ο πρόεδρος του Κοινοτικού Σώματος Ευτύχιος Κουκουτσάκης (φωτ.).
Η δράση έγινε πραγματικότητα χάρις την συνδρομή και προσφορά τον ροτ. Αντώνιου Κουκουτσάκη , Rebecca Hamilton   , Εμμανουήλ Δελάκη ,καθώς Ιωάννα και Κατερίνα Σταυρίδη , Κατάστημα το Παζάρι,  Julie και Neil  Grifiths   Michele Clees -Cecilia Jetz.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα