Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Στην προεθνική Μπιλάς (ΙΟΧ) και Κοζωνάκης (ΝΟΧ)

Η πρόκριση στην προεθνική ομάδα για δύο νεαρούς Χανιώτες ιστιοπλόους ξεχώρισε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.
Ο Παράσχος Μπιλάς στα optimist και ο Νίκος Κοζωνάκης στα laser 4,7 θα έχουν έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στην εθνική ομάδα, μέσω των προκριματικών που αναμένεται να διεξαχθούν τον επόμενο μήνα.

Ο ΙΟΧ
Ειδικότερα, ο ΙΟΧ πήρε μέρος στο περιφερειακό με 10 αθλητές και αθλήτριες, με τον Μπιλά να πετυχαίνει την καλύτερη επίδοση αφού βρέθηκε στην 4η θέση στα αγόρια και στη 9η στη γενική, ενώ η Μαριάννα Μανιουδάκη αναδείχτηκε 11η στα κορίτσια. Ακόμη, ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος συμμετείχε με τους Abela Mattias, Παντελή-Αγγελο Ζαμπακόλα, Ανδρέα Κακούρη, Αγγελο Νικολάου, Εμμανουήλ Σηφάκη και Κωνσταντίνα Σινάνη.

Ο ΝΟΧ
Ο Κοζωνάκης τερμάτισε 3ος στα laser ενώ στα optimist, η Μελίνα Φυλλαδιτάκη πήρε την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ακόμα, συμμετείχαν και οι Γιώργος Φυλλαδιτάκης και Ελεάνα Βαρβαρή εκ μέρους του ΝΟΧ.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΝΕΦΗ 2”
Εν τω μεταξύ, με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας ιστιοπλοΐας για σκάφη ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο του κοινού, ετήσιου, τοπικού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων.
Η διαδρομή ήταν ΝΟΧ – περίπλους ν. Θόδωρου – ΝΟΧ, αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική, καθώς πήραν μέρος έξι σκάφη. Ο άνεμος ήταν ΒΔ, έντασης 5-6 μποφόρ, ο οποίος επέτρεψε στα πληρώματα να αναδείξουν τις ικανότητές τους σε αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: πρώτο σκάφος το “Πανέφη 2” (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο, δεύτερο το “Αίθρα” (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Αλεξ. Γκότση, τρίτο το “Γλαύκη” (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κων/νο Μάμαλη, τέταρτο το “Μύρια” (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Στ. Μαρίνο, πέμπτο το “Κορμοράνος” (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κων/νο Μανιουδάκη και, τέλος, στην έκτη θέση βρέθηκε το σκάφος “Ανεμος” (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Γρ. Κνιθάκη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα