Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Στην Κέρκυρα ο Γιάνης Βαρουφάκης

Την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για την προστασία των πολιτών από τις επιπτώσεις της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 13 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι στην Ιόνιο βουλή ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης που θα επισκεφθεί την Κέρκυρα επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «θα συνοδεύεται από την αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή του Νότιου τομέα Αττικής Σοφία Σακοράφα καθώς επίσης και από την γραμματέα της Κ.Ο. και βουλευτή Β’ Πειραιά Φωτεινή Μπακαδήμα και την Μαρία Απατζίδη, βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 11 π.μ. οι βουλευτίνες του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής την κα Σακοράφα θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των φορέων του νησιού που θα διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική ενόψει της άφιξης στην Κέρκυρα του Πρωθυπουργού με κλιμάκιο υπουργών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συμμετέχουν και στην συγκέντρωση – πορεία των περιβαλλοντολογικών φορέων και των κατοίκων του νησιού με στόχο την προστασία του «ερημίτη» που θα μεταβεί για να εγκαινιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 9 π.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου προκειμένου να ενημερωθεί και συζητήσει με τους κατοίκους για το μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί.

Στις 10.30 π.μ. ο κος Βαρουφάκης θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και θα έχει συνάντηση εργασίας τόσο με την διοίκηση του νοσοκομείου όσο και με τα σωματεία των γιατρών και των εργαζομένων.

Στις 18.00 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και οι βουλευτές που τον συνοδεύουν θα έχουν σειρά επαφών και συνεργασία στην Ιόνιο βουλή με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κέρκυρας, για τα τοπικά θέματα και προβλήματα.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 21.00 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 και οι βουλευτές θα έχουν συνάντηση εργασίας στο χωριό Λιαπάδες με τα τοπικά μέλη, φίλους και στελέχη του κόμματος»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες