Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Στην Γερμανία θα βρίσκεται ο Απ. Βουλγαράκης

Ο Αντιπεριερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, θα μεταβεί στη Γερμανία από τις 15 έως τις 18 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να παραβρεθεί στην Έκθεση Τουρισμού CMT της Στουτγάρδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «Ο κ. Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων, θα έχει συναντήσεις με τον Γερμανό Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Guido Wolf, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Περιφέρειας Calw, κ. Rolf Berlin, με εκπροσώπους του Αεροδρομίου της Στουτγάρδης, όπως και με άλλους Γερμανούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίες, με σκοπό την προώθηση του τουρισμού και των προϊόντων της περιοχής μας, όπως και την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων. Στην Έκθεση Τουρισμού CMT, θα πραγματοποιηθούν επίσης κύκλοι συζητήσεων με προοπτική την συμμετοχή των Χανίων με ένα περίπτερο στην εν λόγω έκθεση τον επόμενο χρόνο.

Αυτήν την προσπάθεια περαιτέρω διεύρυνσης ευρωπαϊκής, δια-περιερειακής συνεργασίας θα στηρίζει ο Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Calw της νότιας Γερμανίας, κ. Helmut Riegger, με τον οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια..»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα