Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Στην 87η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης

Στις εργασίες της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO, συμμετέχει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του κ. Άρη Παπαδογιάννη και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θοδωρή Νίνου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚ «το περίπτερο του Ο.Α.Κ. βρίσκεται στο κτήριο «15» ΙΣΟΓΕΙΟ, Stand 46 (περίπτερο 10 εντός stand) του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και θα παραμένει καθημερινά ανοικτό κατά τις ακόλουθες ώρες:

Σάββατο 09/09/2023 & 16/09/2023 [10:00 – 22:00]
Κυριακή 10/09/2023 & 17/09/2023 [10:00 – 22:00]
Καθημερινές [16:00 – 22:00]


«Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, διεξάγεται στη βαριά σκιά μιας μεγάλης εθνικής καταστροφής, που δεν μπορεί να την αφήσει ανεπηρέαστη. Η σκέψη και η ψυχή μας, βρίσκονται σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν και που δοκιμάζονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις μεγάλες καταστροφές που έχουν προκληθεί. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην Δ.Ε.Θ. σε μια ακόμη κίνηση που μαρτυρά, την «προοπτική» που δίνουμε στον «Οργανισμό» και την Αναπτυξιακή τροχιά στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Καθημερινά στελέχη και εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ., θα βρίσκονται στο περίπτερο του Οργανισμού και θα ενημερώνουν τους χιλιάδες επισκέπτες για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και τα μεγάλα έργα που εκτελούνται σε όλη την Κρήτη, με ευθύνη των υπηρεσιών του» αναφέρει σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Ο Ο.Α.Κ. στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, δίνει το παρόν στη ΔΕΘ, η οποία φέτος, διεξάγεται σ’ ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα, σαφώς επηρεασμένο από τα δυσάρεστα – τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Η στόχευση μας είναι ν’ αναδείξουμε το έργο που εκτελείται από τον «Οργανισμό» σε συντονισμό με το εποπτεύων Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ν’ αναδείξουμε ενέργειες που λειτουργούν πολλαπλασιαστικά για το παραγόμενο έργο, προς όφελος της Κρήτης, των Κρητικών και των επισκεπτών της», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο κ. Νίνος»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα