Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Στη Φούτμπολ Λιγκ… το μπαλάκι της επικύρωσης

Στη Φούτμπολ Λιγκ περιέρχεται πλέον να επικυρώσει με τη σειρά της τη βαθμολογία για το πρωτάθλημα που τελείωσε. Χθες, η Σούπερ Λιγκ το έπραξε κι έτσι απομένει να ξεκαθαρίσει πότε θα συμβεί το ίδιο και στη μικρότερη κατηγορία. Η διαδικασία ήταν γνωστό ότι θα ήταν αυτή. Οπως φαίνεται δεν είναι, σχετικά, πολλά τα ζητήματα που αφορούν τη Φούτμπολ Λιγκ και υπό προϋποθέσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσε να γίνει η επικύρωση.
Ουσιαστικά, το ζήτημα είναι ο Ηρακλής, διότι το θέμα με την ποινή της αφαίρεσης βαθμών θα μπορούσε να τον “ρίξει” κατηγορία και να γίνει ο Ηρόδοτος η ομάδα που θα παραμείνει στη Φούτμπολ Λιγκ, παίρνοντας τη θέση του! Κατά συνέπεια, το ζήτημα είναι σύνθετο, αλλά ο χρόνος πιέζει, οι ομάδες των μπαράζ δεν μπορούν να περιμένουν, η Φούτμπολ Λιγκ ως φορέας είναι σαφές ότι δεν θέλει να “δείξει” προβληματική όταν από τη νέα χρονιά αναλαμβάνει την ανάληψη για την διοργάνωση της Σούπερ Λιγκ 2 και ως εκ τούτου γίνεται η εκτίμηση ότι μπορεί η κατάσταση να ξεκαθαρίσει το συντομότερο.
Από εκεί και πέρα, δεν έχει κατατεθεί το νομοσχέδιο για ψήφιση, ουσιαστικά δηλαδή αναδιάρθρωση αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται και άρα μπορεί το διάστημα που θα γίνει ο πρώτος αγώνας, για παράδειγμα την άλλη Κυριακή, να μην έχει περάσει το ζήτημα από τη Βουλή!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα