Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Στη Διεύθυνση Δασών οι αγρότες για τους δασικούς χάρτες

Ενωμένοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στους δασικούς χάρτες οι αγρότες και κτηνοτρόφοι των Χανίων και όλης της Κρήτης.
Στα Χανιά, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν μετά τις 12 το μεσημέρι με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στον κόμβο Μουρνιών και στη συνέχεια, με τη συμπαράσταση δημάρχων, νυν (Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη και Σφακίων, Μανούσου Χιωτάκη) και πρώην (Θ. Σταθάκη, Ν. Μπομπολάκη), πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία έως την είσοδο της Διεύθυνσης Δασών Χανίων.
Στην είσοδο απηύθυναν χαιρετισμούς, εκπρόσωποι των αγροτών, δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων και στη συνέχεια αντιπροσωπεία των αγροτών επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Δασάρχη Χανίων με την οποία είχε σύντομο διάλογο.
Στη συνέχεια, μετέβησαν στην πλατεία Δικαστηρίων, μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, όπου τους μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Χανίων και έπειτα επέστρεψαν στο Δασαρχείο όπου ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση στα βασικά αιτήματα της οποίας ήταν η ανάκληση των δασικών χαρτών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες