Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στα Χανιά ανακοίνωσε ο Υπ. Εσωτερικών

 

Την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στα Χανιά με γρήγορους ρυθμούς ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών  Τ. Θεοδωρικάκος στη συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Π. Σημανδηράκη.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε αναφορά σε 4 έργα που θα χρηματοδοτηθούν με 19,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης της πόλης, το δίκτυο αποχέτευσης στον Σταυρό Ακρωτηρίου και έργα αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑΒΑ όπου ένα τμήμα τους αφορά και τον Δήμο Χανίων.

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσαν  μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γ. Κουράκης, ο βουλευτής Χανίων Μ. Βολουδάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων Ε. Δαμιανάκης, ο γ.γ. του Δήμου Γ. Φραγκιαδάκης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Κρήτης Α. Μαρκογιαννάκης, αντιδήμαρχοι κ.ά.

Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων ο Υπουργός είχε συνάντηση με μέλη της ΝΟΔΕ Χανίων.

Στην συνέχεια το υπουργός Εσωτερικών επισκέφτηκε το Μουσείο Τυπογραφίας “Γιάννης και Ελένης Γαρεδάκη” όπου ξεναγήθηκε από τον ιδρυτή του Μουσείου και των “Χανιώτικων νέων” Γιάννη Γαρεδάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Θεοδωρικάκος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη.Τη Δευτέρα ο κ. Θεοδωρικάκος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, απ’ όπου στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “TUI MAGIC LIFE Candia Maris” στο Γάζι, θα παρουσιάσει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την αυτοδιοίκηση “Αντώνης Τρίτσης”, παρουσία φορέων και αιρετών.

 

 

 

 

1 Comment

  1. Σαυτά τα έργα που αναφέρεται οκ.υπουργος για τα νέα πρέπει να πούμε την αλήθεια ότι είναι έργα που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ΦΙΛΌΔΗΜΟΣ. Αυτά τα έργα τα τρεια έχουν ανάδοχο ΜΕ υπογεγραμμένη σύμβαση ΚΑΙ ειδικά τα δύο της ΔΕΥΑΧ δουλεύονται το τρίτο της ΔΕΥΑΧ αποχετευση ΑΚΡΩΤΗΡΊΟΥ περιοχή χωραφακια,σταυρό Ο αναδοχος είναι έτοιμος να ξεκινήσει το δε έργο αναβαμβιση,Τρίτη διυλυση βιολογικού βόρειου άξονα έχει ΒΓΕΙ ο προσωρινός μειοδότης Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ Τ.Ε.Το τι μας λέει ο υπουργός απλά αλλάζει το όνομα από ΦΙΛΌΔΗΜΟΣ και το λέμε ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. ΓΙΑ
    ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ?

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες