Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Στα Χανιά ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Το νέο του βιβλίο με τίτλο “Ελληνική Ζαχαροπλαστική” παρουσιάζει την Πέμπτη (18/04) στις 20:00 στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων ο γνωστός σεφ Στέλιος Παρλιάρος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων  και τις Εκδόσεις  Πεδίο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Παρλιάρου. Το βιβλίο θα προλογίσει η Ελένη Ψυχούλη.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, έχοντας διανύσει μια πορεία ως ζαχαροπλάστης για περισσότερα από 40 χρόνια, διηγείται την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, επιμένοντας στα υπέροχα υλικά της ελληνικής γης, και καταθέτει προσωπικές μαρτυρίες και αναμνήσεις, μέσα από 56 συνταγές ελληνικών γλυκών, κάποιες κλασικές, κάποιες πιο δημιουργικές. Επιμένοντας στα υπέροχα υλικά της ελληνικής γης που εγγυώνται την επιτυχία.

«Η ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα είχε αυθεντικότητα και ψυχή. Μπορεί να έλειπαν βασικά υλικά, όπως το βούτυρο, όμως η ελληνική γη πάντα είχε να προσφέρει τα δικά της “δώρα”.
Ελαιόλαδο, φρούτα, ξηροί καρποί, μέλι πρωταγωνιστούσαν σε γλυκά φτιαγμένα με μεράκι και διάθεση προσφοράς»»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα