Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Στα Χανιά ο Περιφερειάρχης του CALW της Γερμανίας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα  ο Περιφερειάρχης κ. Helmut Riegger, της Περιφέρειας του CALW της Γερμανίας, ο οποίος μαζί με την οικογένεια του,  περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Χανιά.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής ενότητας Χανίων: « Η Περιφέρεια του CALW και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδέονται μεταξύ  τους μέσα από τον θεσμό της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, αλλά και με πολλές συνεργασίες για διάφορα ζητήματα επί πολλά χρόνια.
Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα δύο μέρη.  Αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της πανδημίας, για την δραστηριότητα της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, για θέματα περιβάλλοντος κλπ.
Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή με ανταλλαγή επισκέψεων εμπειρογνωμόνων για αντιμετώπιση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και την αξιοποίηση των Ταμείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για χρηματοδότηση έργων που αφορούν κυρίως στην προστασία του Περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα