Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Στα Χανιά η Υφυπουργός Παιδείας – Συζήτηση για τις σχολικές υποδομές

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «την Υφυπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Χανίων της Ν.Δ. Σέβη Βολουδάκη, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και η εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη κ. Μαριάννα Μποτονάκη, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μανώλης Φραγκάκης καθώς και η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Νόνη Δούνια.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς της, που αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, τέθηκε το θέμα του επιπέδου των υφιστάμενων σχολικών υποδομών, που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Τέθηκαν επίσης ζητήματα χρηματοδότησης που αφορούν τον εκσυγχρονισμό τους με σύγχρονα εποπτικά μέσα, καθώς και οι ανάγκες στήριξης των προσπαθειών των Διευθυντών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης για επιμόρφωση των εκπαιδευτικών – κυρίως – αλλά και των γονέων, δράσεις απαραίτητες για την αναβάθμιση της παιδείας στα Χανιά, σε όλα τα επίπεδα»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα