Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Στα Χανιά για τον ΒΟΑΚ ο Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τα Χανιά το επόμενο διάστημα για να προχωρήσει ο ίδιος στις επίσημες ανακοινώσεις για τον νέο ΒΟΑΚ.
Όπως έκανε γνωστό σήμερα η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πρωθυπουργός πρόκειται να παρουσιάσει τα σχέδια και το πλάνο χρηματοδότησης του νέου ΒΟΑΚ που θα συμπεριλαμβάνει, όπως διαβεβαίωσε, το τμήμα Χανιά – Καστέλι.
Η επίσκεψη προγραμματίζεται να γίνει εντός του Φεβρουαρίου.

5 Comments

  1. Ελπίζουμε ο νέος ΒΟΑΚ που θα παρουσιασει ο κυριος Πρωθυπουργός από τα Χανιά να είναι φιλικός στο Περιβάλλον κ να σεβαστεί τις προστατευομενες περιοχες NATURA 2000 που διαθέτει πολλες ο Νόμος Χανίων όπως βέβαια κ όλη η Κρήτη!!!!!!!!

  2. Οι περιοχες NATURA 2000 επιβάλλεται να προστατευτουθουν ως υδροβιοτοποι με πλουσια χλωρίδα κ πανιδα ποταμια λίμνες παραλιες ορεινοί ογκοι……ενα παραδειγμα αποτελεί η περιοχη της Γεωργιουπολης Αποκορώνου Χανίων με τον Αλμυρό Ποταμό την σχηματισθεισα Λίμνη του Αλμυρου Ποταμου το λεγόμενο Έλος της Γεωργιουπολης η Λίμνη Κουρνα όπως κ πολλές περιοχές σε όλη την Κρήτη……ελπίζουμε να υπαρξει μέριμνα τόσο από τα συναρμοδια Υπουργεία Περιβάλλοντος κ Υποδομων-Μεταφορων όσο κ απο όλους τους εμπλεκομενους φορείς ώστε να μην επηρεαστούν αυτές οι πολυ σημαντικές περιβαλλοντικα περιοχες NATURA 2000 καθώς αυτές οι περιοχες μαζί με την πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης οδηγούν εκατομμύρια επισκεπτες να έρχονται ετησίως στη Κρήτη!!!!!!!!!!!

  3. Προτεραιότητα για τον συμπατριώτη μας Πρωθυπουργό πρέπει να έχει το τμήμα Χανιά-Ηράκλειο, αλλά και να εξαγγείλει αυτό που ήδη επεξεργάζεται το Υπουργείο Μεταφορών και ειπώθηκε προχθές σε τηλεοπτική εκπομπή του Κρήτη TV aπό τον Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Αχ. Κεφαλογιάννη, η οδική αλλά και σιδηροδρομική σύνδεση του Ηρακλείου με το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι Πεδιάδος απόσταση 30 χιλιομέτρων

  4. Σωστά πρεπει να υλοποιηθεί ο νέος ΒΟΑΚ αλλά με σεβασμό στις προστατευομενες περιοχες NATURA 2000 καθώς διαθέτει πολλες η Κρήτη κ συγκεκριμένα ο Νόμος Χανίων κ είναι ανάγκη να μην επηρεαστούν από την χάραξη κ την κατασκευή του νέου ΒΟΑΚ!!!!!!!!Αυτές οι περιοχες NATURA 2000 μαζί με την πολιτισμικη κληρονομιά είναι που προσελκυουν εκατομμύρια επισκεπτων ετησίως!!!!!!!!!!!Ας το συνειδητοποιησουμε!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες