Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Σπουδές για θερμοκηπιακές κατασκευές και καλλιέργειες

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα συνεχίζονται οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.
Φέτος στη Μεσσαρά Ηρακλείου θα λειτουργήσει η ΕΠΑ.Σ. Κρήτης (τηλ. 28920 31259, e-mail: epaskritis@gmail.com) με αντικείμενο “Θερμοκηπιακές Κατασκευές και Καλλιέργειες” .
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η φοίτηση και το διδακτικό υλικό στις ΕΠΑ.Σ. είναι δωρεάν, οι σπουδές διαρκούν δύο έτη και οι σπουδαστές δικαιούνται αναβολή στράτευσης.
Στους αποφοίτους χορηγείται πτυχίο επιπέδου 3 της περ. γ’ της παρ. 1 του άρθρου 6 του Ν. 2009/1992 και επιπέδου 4 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και του Ευρωπαϊκού Πιστωτικού Συστήματος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ECVET).
Στους σπουδαστές παρέχεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ώστε να απασχοληθούν σε αντίστοιχες προς την ειδικότητά τους θέσεις ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή να συνεχίσουν σπουδές σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.
Επιπλέον οι απόφοιτοι που συμμετέχουν σε Προγράμματα Νέων Αγροτών μοριοδοτούνται, ενώ απαλλάσσονται από την υποχρέωση παρακολούθησης προγραμμάτων κατάρτισης, που είναι προϋπόθεση για τη συμμέτοχή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr) και συγκεκριμένα από το μενού της αρχικής σελίδας να επιλέξουν τις «Δραστηριότητες» και εν συνεχεία το υπομενού «Αγροτική Επαγγελματική Εκπαίδευση».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα