Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Σπουδαστές για μια μέρα έγιναν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων

Σπουδαστές για μια μέρα είχαν την ευκαιρία να γίνουν μαθητές της Γ΄ τάξης του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος και του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων, καθώς επισκέφτηκαν το ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν από στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ για τη φοιτητική μέριμνα και τη ζωή στο ΤΕΙ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερέστερα από καθηγητές των αντίστοιχων σχολών και τμημάτων. Συγκεκριμένα οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Βοτανικό Πάρκο, στο Εργαστήρια Ανθοκομίας – Κηποτεχνίας ,το Εργαστήριο Δενδροκομίας όπου και είδαν τον τρόπο καλλιέργειας τροπικών & υποτροπικών καρποφόρων δένδρων όπως μπανάνα, φρούτο του πάθους, παπάγια, μάνγκο. Τέλος επισκέφτηκαν την έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και ενημερώθηκαν για την εκμηχάνιση της γεωργίας.
Οι μαθητές του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα μαθήματα και τα εργαστήρια κάθε τμήματος , για τη δυνατότητα απορρόφηση των αποφοίτων του Τμήματος από την αγορά εργασίας, καθώς και για τις δυνατότητες μεταπτυχιακών σπουδών και συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής σπουδαστών. Η διδακτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στη φοιτητική λέσχη.»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα