Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

“Σου αξίζει να ευτυχήσεις”

» Αγνής Μαριακάκη

 

Τίτλος Λίαν δελεαστικός.
Ποιος δεν θα ‘θελε να ευτυχήσει; Αλλά και πόσοι είναι εκείνοι των οποίων η χαμηλή αυτοεκτίμηση καθώς και χίλιοι δύο άλλοι λόγοι τους καθηλώνουν σε μια ζωή μίζερη, στερημένη από τις χαρές και τις ομορφιές της.
Και ‘κεινος ο υπότιτλος!!!
«10 κλειδιά για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου».
Κι είναι στ’ αλήθεια κλειδιά που σου δίδονται, από μια λαμπρή επιστήμονα, για να μπορέσεις ν’ ανοίξεις και την πιο δύσκολη πόρτα που σου στερεί το φως.
Η Αγνή Μαριακάκη είναι ψυχολόγος κοινωνική ερευνήτρια. Το βιογραφικό της βαρύ κι ασήκωτο, τεράστιο. Αναγνωρισμένη διεθνώς. Καμαρώνω και χαίρομαι, καθώς γράφω αυτά τα λόγια για την επιστήμονα και συγγραφέα που γνωρίζω εξ απαλών ονύχων, συμμαθήτρια και φίλη της κόρης μου.
Τη θαυμάζω για πολλά- πάρα πολλά. Για τον αφοπλιστικά γοητευτικό τρόπο που καταγράφει βιώματα και εμπειρίες. Κι εκείνον τον γλαφυρό και πλήρως κατανοητό τρόπο που σου παραδίδει τα κλειδιά για ν’ ανακαλύψεις την αγάπη στη ζωή.
Αυτή η αμεσότητα, η αγαπητική καθοδήγηση, ο μίτος που σου χαρίζει για να βγεις από τον λαβύρινθο της ψυχής σου σε ξέφωτο, σε ζωή ηλιόκαλη.
Δεν είναι τυχαία η επιτυχία και η απήχηση που γνωρίζει αυτό το βιβλίο. Η Αγνή Μαριακάκη μας δίνει τον κωδικό για να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας. Ευγνώμονες! Αγνή, σ’ αγαπάμε, σε πιστεύουμε και περιμένουμε τη νέα επιστημονική σου προσφορά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα