Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Σκουπίδια στην Αλμυρίδα

Κύριε διευθυντά,
o χώρος στη φωτογραφία που παραθέτω είναι στην είσοδο της Αλμυρίδας. Ξεκίνησε σαν περιφραγμένος χώρος με κάδους, σε μία γωνία και η εξέλιξη είναι αυτή. Έρχονται κατά διαστήματα από τον Δήμο, τα αδειάζουν αλλά περάσαμε μια σεζόν έτσι.
Το “Μαϊάμι” του κ. Κουκιανάκη. Αυτό θυμίζει φαβέλα. Άσε τις φαμφαρόζικες εκφράσεις δήμαρχε και δες πώς θα διορθώσεις τα προβλήματα που άφησες και γιγαντώθηκαν επί των ημερών σου. Και μιας και βρισκόμαστε στην Αλμυρίδα, το 2009 επί δήμου Βάμου, φτιάχθηκε από τη Νομαρχία, ήσασταν αντινομάρχης, η γέφυρα μέσα στην Αλμυρίδα.
Έχουν περάσει 12-13 χρόνια από τότε, δεν είδατε την ανάγκη να διαπλατυνθεί το τμήμα από τη γέφυρα μέχρι τη διασταύρωση προς Γαβαλοχώρι. Είναι είσοδος της περιοχής Πλάκας, Κόκκινου Χωριού κ.λπ. Μιλάμε για 50 μέτρα επικίνδυνου σημείου.
Με την αδράνειά σας η περιοχή υποβαθμίζεται. Θυμάμαι τις φωτογραφίες που τελευταία έχετε κάνει βίωμα, για τον βιολογικό, αλήθεια πού βρίσκεται το θέμα; Οποιος διάβαζε πίστευε ότι (όπως το καταδυτικό πάρκο) ξεκινά. Από πού να ξεκινήσει και πού να φτάσει κανείς με την αδράνειά σας. Αμιάντο στην ύδρευση, δημοτική οδοποιία. Καλές οι αναρτήσεις σας για τον αυτοθαυμασμό σας, αλλά τα προβλήματα τρέχουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να ανεχόμαστε άλλο την υποβάθμιση του τόπου.

Πέτρος Μπενάκης
δημοτικός σύμβουλος Αποκόρωνα “Αποκόρωνας Ενότητα Ελπίδα και προοπτική”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα