Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Συνεργασία “Ορίζοντα” με Παγκύπριο αντιλευχαιμικό σύνδεσμο “ΖΩΗ”

 

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του  Παγκύπριου αντιλευχαιμικού συνδέσμου “ΖΩΗ” για γνωριμία και ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία, ο “Ορίζοντας” φιλοξένησε την εβδομάδα που πέρασε τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Παγκύπριου αντιλευχαιμικού συνδέσμου “Ζωή”.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ορίζοντας: «πρόκειται για έναν εθελοντικό οργανισμό με κύριο στόχο την παροχή κάθε μορφής βοήθειας (οικονομικής-ψυχοκοινωνικής-ηθικής) σε συνανθρώπους που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες συναφείς ασθένειες. Ιδρύθηκε το 2001 στη Λευκωσία και η δράση του οφείλεται αποκλειστικά στην αφιλοκερδή συμμετοχή και την ευσυνείδητη εργασία των μελών, των φίλων εθελοντών και όλου του προσωπικού του Συνδέσμου».
Κατά την διάρκεια της τριήμερης παραμονής της αντιπροσωπείας στα Χανιά παρουσιάστηκαν οι σκοποί, οι στόχοι, οι δράσεις και το πολύπλευρο έργο του οργανισμού. Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του “Ορίζοντα” και το έργο του στους διάφορους τομείς (δράση ευαισθητοποίησης εθελοντών δοτών μυελού των οστών, συντονισμός και έργο εθελοντών, διαχείριση ξενώνων, διοργάνωση εκδηλώσεων, εκπαιδευτικά προγράμματα )
Σαν ανταπόδοση της φιλοξενίας του Ορίζοντα προγραμματίζεται η επόμενη συνάντηση στην Κύπρο. Στόχος μεταξύ άλλων και η αδελφοποίηση ανάμεσα στα δύο σωματεία που τα διακρίνει ένας κοινός σκοπός : να δίνουν τον Ορίζοντα στη Ζωή όσων μάχονται γι’αυτήν, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα