Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Συνεχίζεται η κόντρα Ν. Αγγελάκη- Τ. Βάμβουκα

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε – για μία ακόμη φορά – από τον Δήμαρχο Χανίων» απαντά στην αιχμηρή ανακοίνωση του Τ. Βάμβουκα, η Δημοτική Σύμβουλος Χανίων, πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ η Νάνσυ Αγγελάκη.

Και προσθέτει: « Σε μία «απάντηση» της κριτικής την οποία ασκήσαμε, αποφεύγει να αναφερθεί στο ερώτημα το οποίο απευθύναμε, αν επαρκούν τα 2,5 εκ. ευρώ για το έργο της «Νέας Βιβλιοθήκης Χανίων». Αποφεύγει επίσης εσκεμμένα να απαντήσει στο ζήτημα το οποίο θίξαμε και αφορά στην «Αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς», ένα έργο το οποίο από το 2015 ξεκινάει… ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει εγγραφεί καν στο φετινό πρόγραμμα έργων.
Στο σημείο αυτό, επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος τα 900.000 ευρώ που διατέθηκαν για την αγορά του κτιρίου επί της οδού Τζανακάκη, προκειμένου να στεγάσει την Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη και, μιας και αναφέρεται στην ιδιότητά μου ως πολιτικός μηχανικός, θεωρούμε ότι η εμπορική αξία του ακινήτου είναι αρκετά μικρότερη του ποσού αυτού.
Έχουμε επανειλημμένως δηλώσει και το έχουμε αποδείξει, ότι δεν διστάζουμε να ψηφίσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, έργα και παρεμβάσεις τα οποία είναι προς όφελος του Δήμου μας.
Και μπορεί ο κ. Βάμβουκας να «βαφτίζει» σημαντικά έργα τα «έργα καθημερινότητας», απουσιάζουν ωστόσο έργα τα οποία θα δώσουν ανάπτυξη στον τόπο μας.
Μας εντυπωσίασε βέβαια στην απάντησή του, το… πλούσιο! φωτογραφικό υλικό (τρεις φωτογραφίες) το οποίο παραθέτει, για έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή υλοποιούνται στον Δήμο μας. Άραγε είναι ικανοποιημένος από το έργο του, στα τέσσερα χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής;
Εμείς, δηλώνουμε πάντα «παρόν», αγωνιώντας μαζί με τους δημότες μας για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Χανίων, ο οποίος τελικά, άξιζε καλύτερης τύχης.

 

1 Comment

  1. Ας μην κανουν ποτε τπτ στα χανια. Παρα μονο κατηγοριες και αρνιτικοτητα για νεα εργα .και να αλλαζουν κόμματα καθε τετραετια να μην χασουν τη θεση τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες