Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Βάμβουκα – Σκουλάκη

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας που απάντησε στην κριτική που δέχεται από την νυν Δημοτική αρχή, παρόλο που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ακόμη δεν έχουμε αναλάβει την διοίκηση του Δήμου».
Ο κ. Βάμβουκας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως «αν δεν παρθούν μέτρα ο δήμος κινδυνεύει να μπει σε ”πρόγραμμα εξυγίανσης” με ό,τι αρνητικό σημαίνει αυτό για το δήμο και τους Δημότες».
Απαντώντας ωστόσο σε ερώτηση των “Χ.Ν.” διευκρίνισε ότι «η νέα Δημοτική αρχή δεν πρόκειται να λάβει και δεν έχει καμία πρόθεση να λάβει κάποιο δυσάρεστο μέτρο είτε προς τους δημότες είτε προς τους υπαλλήλους του Δήμου. Εμείς θα αγωνιστούμε και θα πασχίσουμε να λύσουμε αυτό το οικονομικό πρόβλημα μέσω της αύξησης της εισπραξιμότητας του Δήμου, μέσω του νοικοκυρέματος των οικονομικών, είτε αφορούν ανταποδοτικά είτε άλλους πόρους. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μακρυά από εμάς οποιεσδήποτε προθέσεις τις οποίες δεν έχουμε εκφράσει».
Παράλληλα κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Οικονομικών Κώστα Πρωτοπαπαδάκη “ για λογιστικές ταχτοποιήσεις”, ” λογιστικές αλχημείες” και “ευκαιριακές διευθετήσεις”.

Ο κ. Βάμβουκας δεσμεύθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή μόλις αναλάβει τα καθήκοντά της θα προχωρήσει στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου και θα αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα το οικονομικό πρόβλημα που παρουσιάζεται.
Τέλος γνωστοποίησε ότι αμέσως μετά την διαδικασία παραλαβής της δημοτικής αρχής, οι δημότες θα ενημερωθούν για την πραγματική κατάσταση του Δήμου, την πρώτη του Σεπτέμβρη, με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηστη.
Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλευρό του κ. Βάμβουκα βρέθηκε μεγάλος αριθμός μελών της παράταξης Δήμος Ενεργών Πολιτών.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των “Χ.Ν.”.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες