Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνάντηση προγράμματος Erasmus+ στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Συνάντηση προγράμματος Erasmus+ στο Πολυτεχνείο Κρήτης για την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών σχετικών με την διαχείριση κινδύνου από φυσικές καταστροφές στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων

Όπως αναφέρει  η σχετική ανακοίνωση «στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2018 έλαβε μέρος στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης συνάντηση εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με θέμα την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών σχετικών με την διαχείριση κινδύνου από φυσικές καταστροφές στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων. Ειδικοί από τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετέχουν ως εταίροι συζήτησαν την πορεία του προγράμματος και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου σχετικών με τις φυσικές καταστροφές, ένα αντικείμενο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Το πρόγραμμα διαχειρίζεται το Πανεπιστήμιο της Νις (της αρχαίας Ναϊσού) στη Σερβία, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Milan Gociz. Τοπικοί οργανωτές ήταν ο Καθηγητής Γεώργιος Σταυρουλάκης και η κα. Μαρία Μπακατσάκη από το Εργαστήριο Υπολογιστικής Μηχανικής και Βελτιστοποίησης του Πολυτεχνείου Κρήτης»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες