Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Σήμερα τα τεστ για κορωνοϊό στο 6ο Γυμνάσιο

Σήμερα υποβάλλονται σε τεστ κορωνοϊού οι μαθητές του Α3 τμήματος  στο 6ο γυμνάσιο Χανίων, μετά το κρούσμα που εξακριβώθηκε την Τετάρτη.
Το τμήμα ήδη έχει περάσει σε αναστολή λειτουργίας και τηλεκπαίδευση ενώ όλοι οι μαθητές πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΡΙΑ

Την ανησυχία τους για την διαχείριση του περιστατικού εκφράζουν στα “Χ.ν.” γονείς μαθητών, καθώς το σχολικό συγκρότημα της Αμπεριάς είναι το μεγαλύτερο στα Χανιά. Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ειδικοί δεν περιμένουν διασπορά στο σχολείο, καθώς τηρούνταν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γενικού Λυκείου Χανίων, Σταύρος Ζώης, σε επικοινωνία του με τα “Χ.ν” μετέφερε την ανησυχία των γονέων, οι οποίοι ζητούν περισσότερα μέτρα: «Μετά το κρούσμα στο συγκρότημα του σχολείου μας, νομίζω ότι θα πρέπει να απολυμανθεί όχι μόνο το γυμνάσιο αλλά και το λύκειο. Δεδομένου δε ότι οι καθηγητές συμπληρώνουν ωράριο και στο ένα και στο άλλο κτήριο, οι καθαρίστριες μπαίνουν και στο ένα και στο άλλο κτήριο, υπάρχει ένα κυλικείο και η αυλή είναι κοινή, νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει απολύμανση και κυρίως, να γίνουν άμεσα μαζικά τεστ και στους μαθητές και στο προσωπικό» τόνισε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο όπου ήδη βρίσκονται σε υποχρεωτική αναστολή τα λύκεια στους Δήμου που είναι «στο κόκκινο» καθημερινά μπαίνουν νέα λουκέτα σε σχολεία μετά την εξακρίβωση κρουσμάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα