Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η κοινωνία στο πλευρό της “ΚΥΝωνίας”

Τη συμπαράστασή τους στο έργο του Φιλανθρωπικού, Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “ΚΥΝωνία” εξέφρασαν πολίτες που βρέθηκαν χθες στα Δικαστήρια Χανίων για να συμπαρασταθούν στην πρόεδρο του Σωματείου η οποία δικαζόταν μαζί με επτά αντιδημάρχους από την προηγούμενη και τη σημερινή δημοτική Αρχή Χανίων.

Η δίκη αναβλήθηκε τελικά για τις 28 Μαϊου. Μιλώντας στα “Χ.ν.” η πρόεδρος της “ΚΥΝωνίας” Ελισάβετ Ηλιάκη, εξήγησε πως «είμαστε σήμερα εδώ με την κατηγορία εμπορίας ζώων “σκυλοεμπόριο”, κάτι πολύ αστείο και παράλογο. Όλοι οι Φιλοζωικοί Σύλλογοι κάνουν σπουδαίο έργο εξαιτίας καλύπτοντας τις αδυναμίες της Πολιτείας, γιατί αν υπήρχε φροντίδα για τα αδέσποτα δεν θα χρειαζόμασταν εμείς».

Η ίδια τόνισε πως «δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι εμείς πλουτίζουμε από αυτή την εθελοντική δράση αγάπης που έχουμε για τα άτυχα ζώα, τα αδεσποτάκια της πόλης μας. Ευτυχώς, βέβαια, που όλα είναι με διαφάνεια με τα έσοδα – έξοδα του συλλόγου να είναι καταγεγραμμένα. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και το απέδειξαν γι άλλη μια φορά με την σημερινή συμπαράσταση όπου έχουν έρθει να μας στηρίξουν ηθικά».

Η κα. Ηλιάκη εξέφρασε την ελπίδα «να έχουμε ένα αίσιο τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία όπου μαζί μας είναι και επτά αντιδήμαρχοι από δύο δημοτικές Αρχές κατηγορούμενο».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα