Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

σερφ@ρίσματα

σερφαρισματα 1Απολαυστικά μουσικό

www.last.fm Ακούστε τις μουσικές που σας αρέσουν και πολλές πολλές παρεμφερείς ακόμα, με μια -ή και περισσότερες- επισκέψεις σε αυτόν τον ιστότοπο. Εδώ θα βρείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια, αλλά παράλληλα θα θυμηθείτε ή θα ανακαλύψετε και πολλά επιπλέον που σχετίζονται με τις μουσικές που αγαπάτε. Και θα μπορέσετε να διαμορφώσετε όποτε το θελήσετε τη δική σας playlist για να ακούτε ό,τι σας κάνει χαρούμενους! Αν θέλετε έναν διαδικτυακό σύντροφο στη δουλειά και στο σπίτι, αν θέλετε κάποιον να… καταλαβαίνει, τι θέλετε να ακούσετε και πότε, τότε, συγχαρητήρια, βρήκατε το ιδανικό site. Το καλύτερο; Οι υπηρεσίες εδώ προσφέρονται εντελώς δωρεάν!

σερφαρίσματα 2e-εκπαίδευση, δια βίου!

www.coursera.org Διαλέξτε όποιο μάθημα από διεθνή πανεπιστήμια σας κάνει “κλικ”. Και στη συνέχεια παρακολουθήστε το! Εδώ θα βρείτε ένα εξαιρετικά χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο, για να συνεχίσετε να μαθαίνετε, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε, όποιες υποχρεώσεις και αν έχετε. Επειδή η μάθηση είναι κάτι που συνεχίζεται ασχέτως… χρόνου, επειδή όσο γερνάμε μαθαίνουμε και επειδή η περιέργεια του ανθρώπου δεν σταματά ποτέ, κάντε κλικ εδώ και είναι σχεδόν σίγουρο πως κάτι θα σας “γυαλίσει” για να το παρακολουθήσετε. Μάλιστα, κάθε επιλογή προέρχεται από “διάσημα” πανεπιστήμια του κόσμου, τα οποία σχεδόν κάθε φοιτητής και σπουδαστής ονειρεύεται να μπορούσε να παρακολουθήσει. Ε! λοιπόν εδώ, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε… καλή γεύση από τα μαθήματα και τα σεμινάριά τους.

σερφαρίσματα 3Τεχνολογικά… ενήμερο

www.jimmyr.com Σχεδόν καθετί που σχετίζεται με την τεχνολογία, ειδήσεις, νέες αφίξεις, προβλήματα σε συσκευές, λύσεις για ό,τι πιθανώς να σας προβληματίζει και πολλά πολλά ακόμα, θα τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα εδώ. Ο ιστότοπος “παίρνει” κάθε είδηση που αλιεύει από άλλα sites και τις παρουσιάζει όλες εδώ, ώστε να μπορείτε με μια ματιά να βλέπετε τα πάντα συγκεντρωμένα. Επιπλέον θα βρείτε κατηγοριοποιημένες και άλλες ειδήσεις, trends και διάφορα ακόμα που θα σας κρατήσουν “καρφωμένους” στο site για αρκετή ώρα. Δείτε το.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα