Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Σερφαρίσματα

Τα αφήνει για… αργότερα
https://getpocket.com
Συμβαίνει σε όλους και συμβαίνει συνέχεια: Σερφάρουμε, βρίσκουμε ειδήσεις, θέματα, νέα, κ.λπ. που θέλουμε να διαβάσουμε, ή να δούμε, αλλά δεν προλαβαίνουμε να το κάνουμε τη στιγμή εκείνη. Οπότε βγαίνουμε από τη σελίδα και το πιθανότερο είναι να μην θυμηθούμε να ξαναμπούμε. Έτσι, πολλά πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα μα… ξεφεύγουν, απλά και μόνο επειδή τα ξεχνάμε. Για να μην χάνετε, όλα όσα θέλετε να δείτε λοιπόν, δοκιμάστε αυτή την υπηρεσία που υπόσχεται να “φυλάξει” για μετά, τις σελίδες που σας έκαναν κλικ. Η διαδικασία είναι απλή, εγγράφεστε, τσεκάρετε αυτό που σας γυάλισε, εκείνο καταχωρείται, και μετά μπορείτε να το επαναφέρετε στο pc, το tablet, το έξυπνό σας τηλέφωνο ή όπου προτιμάτε, χωρίς καν να χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ. Βάλτε το στα αγαπημένα σας!

σερφαρισματα 2Βρίσκει την προέλευση
www.tineye.com
Αν βρήκατε κάποια φωτογραφία σε sites και blogs και θέλετε να ξέρετε από που την πήραν, ποιά είναι η προέλευσή της, τότε δοκιμάστε το συγκεκριμένο site. Εδώ, είτε ανεβάζοντας την φωτό, είτε βάζοντας το url της σελίδας που τη βρήκατε, θα μάθετε από πού κρατάει η σκούφια της. Ακόμα θα μαθαίνετε αν υπάρχει η ίδια “πόζα” σε καλύτερη ανάλυση, ή παραπλήσιες “πόζες” που πιθανώς να σας “κάνουν” περισσότερο. Δείτε το.

σερφαρισματα 3Tαπετσαρίες
http://wallbase.net
Βαριέστε να βλέπετε κάθε φορά το ίδιο wallpaper στα μηχανήματά σας; Κανένα πρόβλημα. Εδώ θα βρείτε χιλιάδες εικόνες για να αλλάζετε τις… ταπετσαρίες σας, ώστε και να ανανεώνεστε, και να μην βαριέστε και να έχετε κάθε φορά ό,τι ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Η υπηρεσία δεν έχει μακριές λίστες με κατηγορίες, όπως πιθανώς να περίμενε κάποιος από site αυτού του είδους, έχει όμως μια πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης που θα βρεί εκείνο που ζητάτε σε χρόνο μηδέν.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα