Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Σεϊτάν λιμάνια: O “Παράδεισος” θέλει φροντίδα

» Οι πρώτες βουτιές ανέδειξαν την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων

Πρώτες βουτιές για ντόπιους κι επισκέπτες στην πανέμορφη παραλία “Σεϊτάν λιμάνι”, κάτω από το Χωρδάκι Ακρωτηρίου, με την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων από τον Δήμο να είναι επιτακτική, πριν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Η άγρια ομορφιά του βουνού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και κάνει την παραλία πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι.
Χθες συναντήσαμε έναν συντοπίτη μας, τον Νικόλαο Σωτηριάδη, ο οποίος μας δήλωσε ότι είναι τακτικός επισκέπτης της όμορφης παραλίας, την οποία προτιμά τώρα που δεν γεμίζει ακόμη από κόσμο. Ο ίδιος σχολίασε ην άσχημη κατάσταση του μονοπατιού.
Εντυπωσιασμένοι και οι τουρίστες, ένας εκ των οποίων μας είπε: «Πέρασα δύο ώρες εδώ, βούτηξα δύο φορές, είναι μια υπέροχη τοποθεσία».

 

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο κεντρικός δρόμος είναι καλός αλλά σε ορισμένα σημεία υπάρχουν κατολισθήσεις, ενώ σε τμήμα του δρόμου, πριν φτάσουμε στο σημείο στάθμευσης, δεν υπάρχει στηθαίο στην άκρη του δρόμου πάνω από την απόκρημνη πλαγιά.
Από το άνοιγμα που τερματίζει ο δρόμος, αρχίζει ένα προβληματικό κατηφορικό μονοπάτι μήκους 600 περίπου μέτρων χωρίς σκαλιά και ξύλινα προστατευτικά κάγκελα.
Παραθέτουμε αρκετά στιγμιότυπα από την περιοχή προτρέποντας τους αρμόδιους μαζί με εθελοντές που είναι αρκετοί  όπως παρέμβουν άμεσα για τα αυτονόητα.

 

» Η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. παρουσιάζει τις απόψεις της εν όψει των εθνικών εκλογών


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα