Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Σε εξέλιξη η δημιουργία τεσσάρων νέων παιδότοπων στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για την προμήθεια και τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού, για τη δημιουργία τεσσάρων νέων παιδότοπων, στις Κοινότητες Ντερέ, Παλαιών Ρουμάτων, καθώς και στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου στο Μάλεμε και του Νηπιαγωγείου Πλατανιά, σε συνέχεια των 14 παιδικών χαρών που έχει κατασκευάσει το προηγούμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οι μελέτες που εκπονήθηκαν και ωρίμασαν τα προηγούμενα έτη, από τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες του Δήμου Πλατανιά, υποβλήθηκαν τον Απρίλιο του 2020 και μετά τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων, αδειοδοτήσεων κλπ, εντάχθηκαν για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 111.000,00€, εκ των οποίων 77.000,00€ προέρχονται από το Πρόγραμμα “ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ” του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και 33.000,00€ από Ίδιους Πόρους του Δήμου.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο Πλατανιά και στη κοινότητα Ντερέ, ενώ τις επόμενες μέρες ξεκινούν στο Δημοτικό του Μάλεμε και στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού σχολείου των Παλαιών Ρουμάτων.

Στις εργασίες περιλαμβάνεται η διαμόρφωση του χώρου, η τοποθέτηση παιχνιδιών για τα παιδιά και η ανάπλαση τους ευρύτερα ως χώρος ανάπαυσης.

Οι παραπάνω αναπλάσεις είχαν ενοποιηθεί από το Δήμο Πλατανιά, σε ενιαία πρόταση , προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη ωφέλεια σε κατοίκους και επισκέπτες μας.
Στο επόμενο διάστημα σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει προηγηθεί θα υπάρξουν και άλλες αναπλάσεις»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες