Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Σε εξέλιξη η δίκη για τον θάνατο του Γιώργο Γυπαράκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του 40χρονου που το Πάσχα του 2014 ρίχνοντας μπαλωθιές στα Μυριοκεφαλα Ρεθύμνου τραυμάτισε θανάσιμα τον Γιωργο Γυπαράκη.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο 25χρονος με όλη την οικογένεια του βρισκόταν σε συγγενικό του σπίτι στα Μυριοκέφαλα.
Στην αυλή του σπιτιού είχε στηθεί το τραπέζι και σε αυτό προσήλθαν πολλοί φίλοι και γνωστοί, ως είθισται σε ημέρες χαράς. Μεταξύ αυτών και ο 40χρονος, ο οποίος κάποια στιγμή έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Δεν αποκλείεται, όμως, το όπλο να έπαθε εμπλοκή και την ώρα που ο 40χρονος το κατέβαζε, τελικά αυτό να «ξεμπλόκαρε», με αποτέλεσμα τέσσερις σφαίρες να βρουν τον άτυχο 25χρονο και μία να πετύχει τον 23χρονο στο δεξί μάτι.
Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε πολύ κόσμο, μπροστά στα μάτια των συγγενών των δύο παιδιών, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε. Ο ίδιος, στην κατάθεση του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε πως ακριβώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.
Τα δύο παλικάρια έπεσαν αιμόφυρτα στο έδαφος και αμέσως η χαρά σταμάτησε. Οι παρευρισκόμενοι πήραν τα δύο παιδιά σε ιδιωτικά αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στην διασταύρωση της Επισκοπής, από όπου τα παρέλαβε ασθενοφόρο.
Δυστυχώς, για τον 25χρονο ήταν ήδη αργά, όταν έφτασε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα