Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Σε Αρκαλοχώρι και Καστέλλι το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Rally Acropolis

Χαρά σε μικρούς και μεγάλους φαίνεται πως έδωσε η παρουσία του ειδικά διαμορφωμένου φορτηγού του ΕΚΟ Rally Acropolis στο Αρκαλοχώρι, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Όσοι βρέθηκαν έξω από το Δημαρχείο στο Αρκαλοχώρι είχαν – σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση – την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα Οδικής Ασφάλειας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες στους προσομοιωτές οδήγησης, ενώ παράλληλα είχαν και μία μοναδική εμπειρία να χρησιμοποιήσουν τα γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων. Το φορτηγό που «μεταφέρει» μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς σε όλο το νησί, επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μναώλης Φραγκάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Αραβιάκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές που συμπεριέλαβαν το Δήμο, στους σταθμούς της περιοδείας του ενώ παράλληλα εξήρε τη προσπάθεια μεταφοράς μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς που τόσο έχει ανάγκη η Κρήτη και οι πολίτες της, με δεδομένο τον αυξανόμενο αριθμό τροχαίων δυστυχημάτων που λαμβάνουν χώρα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Rally Acropolis, θα βρίσκεται την Πέμπτη 11 Αύγουστου στο Καστέλλι.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα