Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Σε αδιέξοδο το Κυνοκομείο Χανίων

Χωρίς ρεύμα κινδυνεύει να μείνει το Κυνοκομείο στα Νεροκούρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία του, καθώς οι οφειλές προς τη ΔΕΗ έχουν φτάσει τις 18.000 ευρώ! Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η πρόεδρος του Συλλόγου “Κιβωτός του Νώε” κα Κωνσταντίνα Στούπη, εδώ και ένα χρόνο έχουν γίνει όλες οι προεργασίες για να υπάρξει συνεργασία, μεταξύ της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, του Δήμου Χανίων, του Συλλόγου “Κιβωτός του Νώε” για την εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου, ωστόσο ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Στούπη «δυστυχώς ο Δήμος Χανίων, εδώ και 5 χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2013 δεν πλήρωσε το ρεύμα, τ’ οποίο είχαν να μετρήσουν από το 2006 και το οποίο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 είναι 18.000 ευρώ. Με επιστολή μου προς τη ΔΕΗ στις 14/122017 παρακάλεσα να στείλουν το λογαριασμό στον Δήμο Χανίων. Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ήρθε η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στο Κυνοκομείο γιατί δεν το πλήρωσε ο Δήμος».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου “Κιβωτός του Νώε” εφόσον δεν εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου, δεν αποκλείεται τα 160 ζώα που φιλοξενούνται εκεί να βρεθούν στον δρόμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα