Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Σασμός: Από τη ζωή στην οθόνη

» Γυρίσματα σε φυλακές Χανίων, λιμάνι και Κουμ Καπί

Μετά τον αληθινό σασμό, πρόσφατα, στις φυλακές Χανίων, χθες πήγε και ο τηλεοπτικός σασμός!

Ο Δημήτρης Ήμελλος με την Ευγενία Σαμαρά.

Στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων βρέθηκαν ηθοποιοί και το συνεργείο του τηλεοπτικού “Σασμού” στo πλαίσιo των νέων επεισοδίων που θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Yπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Ζωής Φίλιππα το συνεργείο προχώρησε σε γυρίσματα εξωτερικά και εσωτερικά των φυλακών. Με την φροντίδα της παραγωγής που είχε πάντα “το νου της” ώστε να μην λείψει κάτι αλλά και τον επαγγελματισμό των ηθοποιών οι σκηνές γυρίσθηκαν τόσο στον περίβολο όσο και εσωτερικά της φυλακής.

Η Ευγενία Σαμαρά με τον διευθυντή των Φυλακών κ. Γιώργο Κονταξάκη

Πολύ μεγάλη ήταν η συμβολή του προσωπικού του καταστήματος κράτησης αλλά και του διευθυντή της κ. Γιώργου Κονταξάκη που πρόσφερε ό,τι είχε ανάγκη η σκηνοθέτης και ήταν πάντα δίπλα στα γυρίσματα για να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονταν.

ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ

Νωρίτερα γυρίσματα έγιναν στο Ενετικό λιμάνι και στο Κουμ Καπί. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο μπροστά στο Νεώριο “Moro”, στην παραλία μπροστά στον επιπρομαχώνα αλλά και κοντά στη “Σαμπιονάρα”. Το συνεργείο έγινε αντιληπτό από τον κόσμο που βρίσκονταν στο λιμάνι και θέλησε να φωτογραφηθεί με τους πρωταγωνιστές Μαρία Πρωτόπαπα (Μαρίνα Βρουλάκη), Δημήτρη Ήμελλο (Αντώνης Φραγκιαδάκη) Θανάση Πατριαρχέα (στο ρόλο του Άγγελου Σωτηρόπουλου, αγροτικού γιατρού) και Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα Καμαριωτάκη δικηγόρος, πρώην αρραβωνιαστικιά του Αστέρη). Σήμερα το συνεργείο θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και αύριο στο Ηράκλειο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα