Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

“Τρίποντα στα Σχολεία” της Κισσάμου

Κοντά στο μπάσκετ αλλά και στην αξία των αθλημάτων ήρθαν οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Τρίποντα στα Σχολεία” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στο Θεοχαράκειο Αθλητικό Κέντρο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών σχολείων Κισσάμου, του Δημοτικού σχολείου Δραπανιά και του Δημοτικού σχολείου Πλατάνου, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια για την συμμετοχή τους από τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου.
Σκοπός του προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή και να αγαπήσουν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες το άθλημα του μπάσκετ και να τους δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται περαιτέρω.
Ο Δήμος Κισσάμου ευχαριστεί την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Δημητρουλάκη Φρόσω, τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά, τον Ερυθρό Σταυρό που για ακόμα μία φορά παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά τη διάρκεια της δράσης, και το ΚΤΕΛ με τη βοήθεια του οποίου έγινε η μεταφορά των μαθητών από τα σχολεία τους».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα