Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

“Κίτρινη κάρτα” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μπικάκης αναμένεται να αντικαταστήσει για ένα μήνα τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου Αντώνη Περάκη που τέθηκε σε αργία για 30 ημέρες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης. Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να προχωρήσει στον ορισμό του κ. Μπικάκη ο οποίος μέχρι τώρα αναπλήρωνε τον δήμαρχο και στην απουσία του.

Σημειώνεται ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης επέβαλλε ποινή αργίας ενός μήνα στον κ. Περάκη για«πειθαρχικό παράπτωμα βαριάς αμέλειας».
Και αυτό γιατί τον Φεβρουάριο του 2015 είχε προχωρήσει στη διάνοιξη δρόμου μήκους 940 μ. και πλάτους 5 μέτρων στην περιοχή της Κουντούρας (η απόφαση λέει για δρόμο Παλαιόχωρα -Κουντούρα όμως πρόκειται για δρόμο από Κουντούρα προς Λαφονήσι).
Η διάνοιξη έγινε σε δημόσια δασική έκταση και για να γίνει ξεριζώθηκαν θάμνοι και δενδρώδης βλάστηση.
Ο ίδιος ο δήμαρχος κληθείς από τα “Χ.Ν.” να σχολιάσει την απόφαση δήλωσε πως δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αυτή η ποινή είναι από τις μικρότερες που προβλέπονται για αυτές τις περιπτώσεις, ενώ από τη δημοτική του ομάδα οι πληροφορίες είναι πως υπάρχει πλήρης στήριξη στον κ. Περάκη, η ακεραιότητα και η ανιδιοτέλεια του οποίουμ δεν αμφισβητούνται.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Στήριξη σε θέματα που αφορούν περιβαλλοντική καταπάτηση προκειμένου να ανοιχτεί με ΔΟΛΕΙΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο δρόμος μέσα στην άγρια φυση; Με πόση ευκολία μου κάνει εντύπωση. Ήταν όλοι τους μπλεγμενοι και για αυτό έγινε έτσι; Ίσως, είχαν όλοι τους συμφέροντα. Ντροπή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα