Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ψηφίζουν για νέο Δ.Σ οι έμποροι των Χανίων

Ξεκίνησε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με ομιλία του προέδρου Γιώργου Τοπολιανάκη. Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και γύρω στις 7 μμ η εκλογική διαδικασία.

Ο κ. Τοπολιανάκης έκανε μια γενικότερη αναφορά στα θέματα του εμπορικού κόσμου και στα πεπραγμένα της διοίκησης και ζήτησε τη ψήφο των εμπόρων.

Παρουσίαση του απολογισμού έκανε ο Πάνος Μπαρμπόπουλος.

Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ μελών και του προεδρείου με αφορμή την απόρριψη κάποιων εγγραφών μελών προ ημερών από το ΔΣ.

Κάποια μέλη ζήτησαν από τη γενική συνέλευση να πάρει θέση αλλά το προεδρείο εξήγησε ότι η συγκεκριμένη συνέλευση ειναι εκλογοαπολογιστική και δεν μπορει να συζητήσει αυτό το ζήτημα.

Η αντιπαράθεση έληξε και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός.

Ακολούθησε τοποθέτηση του επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Νίκου Βουρλάκη ο οποιος άσκησε κριτική στο προεδρείο. Επίσης σχολίασε την μικρή προσέλευση εμπόρων στη γενική συνέλευση.

Ο κ. Βουρλάκης άσκησε κριτική στη σταση της διοίκησης σε σχεση με την κυριακάτικη αργια ενω αναφέρθηκε και στο θέμα του ωραρίου. Ο κ. Βουρλάκης καταψήφισε και τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό. Γις τον οικονομικό είπε : όχι γιατί υπάρχουν ατασθαλίες αλλά για τη φιλοσοφία.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Σταυρος Μπαδογιάννης ο οποίος σχολίασε ότι από τους 85 υποψήφιους ειναι 33 στην αίθουσα. «Τα Χανιώτικα νέα γράφουν σήμερα ότι είναι 85 υποψήφιοι, 33 είναι εδώ», είπε ο ο κ. Μπαδογιάννης. Ο ίδιος ζήτησε να αλλάξει το καταστατικό και να μπουν όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν ο Νίκος Ζωγραφάκης ο οποίος έθεσε ερωτήματα προς το προεδρείο και προς τον τρίτο συνδυασμό, ο Μανώλης Κοτσάκης ο οποίος επίσης σχολίασε τη μικρή προσέλευση υποψηφίων ενώ υποστήριξε ότι είναι θετικό το συμμετέχουν τρία ψηφοδέλτια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες