Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Προβολή προϊόντων και περιοχών της Ευρυτανίας στα Χανιά (video)

Τουριστική προβολή στην Κρήτη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τουριστικών περιοχών του Καρπενησίου και του Νομού Ευρυτανίας γενικότερα, με περιοδεία κλιμακίου του Δήμου Καρπενησίου βρέθηκε το Σάββατο στα Χανιά με περίπτερο που είχε στηθεί στην πλατεία 1866. Επικεφαλής του κλιμακίου ο ίδιος ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης.
Την έκθεση τίμησαν από νωρίς με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας με την πρόεδρο Τουριστικής προβολής του Δήμου κα Γεωργία Αποστολάκη – Σαρικάκη.

« Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε σήμερα στην πόλη μας τον Δήμο Καρπενησίου με τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη, τον αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουθτρουμάνο, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Καρπενησίου», υπογράμμισε ο κ. Βάμβουκας για να συνεχίσει τονίζοντας τα εξής: «Ως Δήμος Χανίων με πολύ μεγάλη ικανοποίηση παραχωρήσαμε μέρος της πλατείας για να προβληθούν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα του Καρπενησίου και τον πολύ ωραίο προορισμό που λέγεται Καρπενήσι που εμείς τον γνωρίζαμε ως τόπο για χειμερινό προορισμό, όμως είναι και θερινός και επίσης έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εξαιρετικούς ανθρώπους από άλλα μέρη της πατρίδας μας και να συνεργαστούμε μαζί τους».
Από την πλευρά της η κα Αποστολάκη επεσήμανε ότι «υποδεχόμαστε σήμερα τους φίλους μας τους Καρπενησιώτες που ήρθαν να προβάλουν την πόλη τους, τα προϊόντα τους, είναι ένα υπέροχο μέρος και προσπαθούν να προσελκύσουν τους Χανιώτες και γενικά τους Κρητικούς. Είναι μια πολύ καλή δράση και τους ευχαριστούμε που τίμησαν και τα Χανιά».
Ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης με τον αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρουμάνο ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε με πολύ καλούς φίλους, τους Κρητικούς μας, που μας υποδέχτηκαν με εξαιρετική φιλοξενία και τους προσκαλούμε στον τόπο μας σ’ ένα αυθεντικό τόπο ζωής, σ’ έναν τόπο που μπορούν 365 μέρες τον χρόνο ν’ απολαύσουν καθαρό περιβάλλον, εξαιρετική φύση, υπέροχη γαστρονομία, να δούνε θησαυρούς πολιτιστικούς, να προσκυνήσουν στα μοναστήρια μας, να απολαύσουν το χιονοδρομικό μας Κέντρο,» αναφέρει ο κ. Σουλιώτης.
Ο αντιδήμαρχος κ. Ταξιάρχης Κουτρουμάνος είπε: «αυτό που θέλουμε είναι να σας γνωρίσουμε το Καρπενήσι που είναι τόπος προορισμού για όλο τον χρόνο και όχι μόνο τον χειμώνα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα