Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Προβληματισμός για το αποτέλεσμα στη Λαϊκή Ενότητα στα Χανιά

Προβληματισμός και απογοήτευση επικράτησε για το εκλογικό αποτέλεσμα στα μέλη της Λαϊκής Ενότητας στα Χανιά. Ωστόσο, όπως επεσήμαναν στελέχη του κόμματος ο αντιμνημονιακός αγώνας θα συνεχιστεί καθώς έρχεται λαίλαπα αντιλαϊκών μέτρων μέσα στον επόμενο μήνα.

Αυτό που είχε συναποφασιστεί από τα Υπουργεία των Βρυξελλών και τον κ. Τσίπρα για εκλογές fast – track για να αποκρυφτούν οι συνέπειες του 3ου μνημονίου πέρασε στον ελληνικό λαό με ψεύτικα διλήμματα”, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Νίκος Τζινευράκης και πρόσθεσε: “Σίγουρα αυτός που χαίρεται σήμερα είναι η κα Μέρκελ γιατί κατάφερε αυτό που έχουν πετύχει και σε άλλες χώρες με επαναληπτικές εκλογές, προπαγάνδα και παραπληροφόρηση. Να αποσπάσουν δηλαδή τη συναίνεση του ελληνικού λαού θέλοντας να τον πείσουν ότι υπάρχει μόνο ο μονόδρομος των μνημονίων”.

Συνεχίζοντας ο κ. Τζινευράκης ανέφερε ότι η ΛΑ.Ε. σε κάθε περίπτωση εντός ή εκτός της Βουλής θα είναι παρούσα στους αγώνες.

Θεωρούμε ότι το 62% που ψήφισε “όχι” στα μνημόνια έχουμε υποχρέωση και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το εκφράσουμε καλύτερα συγχρόνως με την πρότασή μας εξόδου από τα μνημόνια. Δυστυχώς η προπαγάνδα πέρασε στον κόσμο. Να ξέρει, ωστόσο, ο κόσμος ότι μέσα στις επόμενες 40 ημέρες θα ψηφιστούν 35 μνημονιακοί νόμοι μέσα στους οποίους θα είναι το ασφαλιστικό, τα αγροτικά, το συνταξιοδοτικό, τα εργασιακά κ.ά. κάνοντας απολύτως αδύνατη την επιβίωση του ελληνικού λαού. Παρόλα αυτά εμείς θα είμαστε εδώ γιατί σε εμάς υπάρχει η πρόταση διεξόδου από αυτές τις πολιτικές”, υπογράμμισε καταλήγοντας ο κ. Τζινευράκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα