Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Η πρώτη “ήττα” Αρναουτάκη… και η ψυχραιμία Κονταξάκη

Το θέμα της δημιουργίας καζίνο στο Ηράκλειο τέθηκε προς ψηφοφορία την Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Ηράκλειο. Η γνωμοδότηση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που εκπόνησε η Περιφέρεια Κρήτης εγκρίθηκε οριακά με 19 έναντι 17 ψήφων.
Ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης (φωτ.) χρειάστηκε λοιπόν τις ψήφους της παράταξης Μαρκογιαννάκη για να περάσει η θέση του, καθώς οι δικοί του σύμβουλοι (31 τον αριθμό) τον “άδειασαν”.
Λέτε να ’χουμε γκρίνια στα… αποδυτήρια της «Εθνικής Κρήτης»;

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής πάντως στο Ηράκλειο (η οποία για ακόμα μια φορά έγινε χωρίς ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο), είχαμε και την απρόκλητη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Χανιώτης περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κονταξάκης (φωτ.) από πολίτη που συμμετείχε σε διαμαρτυρία για τους υδρογονάνθρακες. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, ήταν η ψυχραιμία του Κονταξάκη που δεν αντέδρασε καθόλου στις ύβρεις που ακούστηκαν σε βάρος του. Εσπευσαν μάλιστα να τον υπερασπιστούν
-μεταξύ άλλων- ο Λευτέρης Κοπάσης, ο Κώστας Γύπαρης, ο Παύλος Μπαριτάκης, αλλά και ο περιφερειάρχης. Αλλωστε τόσα χρόνια σαν περιφερειακός σύμβουλος, ο Κονταξάκης δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα