Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Προθεσμία για ενστάσεις στις ζημιές από τις πλημμύρες του 2019

Συμπληρωματική Προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων στα αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών Φυτικού & Παγίου Κεφαλαίου για το εγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2019» γνωστοποίησε ο Δήμος Πλατανιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «από τους Ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Δ.Ε. Πλατανιά & Βουκολιών, γίνεται γνωστό ότι η προθεσμία υποβολής ενστάσεων στα αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών, για όσους ζημιώθηκαν από θεομηνίες (κατολισθήσεις, πλημμύρες 2019) και δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2019, λήγει στις 10/03/2023.

Κατόπιν αυτού, όσοι από τους παραγωγούς των ανωτέρω Δημοτικών Ενοτήτων διαφωνούν με τα πορίσματα, μπορούν να προσέρχονται έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες στα δημοτικά καταστήματα Βουκολιών και Πλατανιά (Γεράνι) για την διενέργεια της σχετικής διαδικασίας. Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, καμία ένσταση δεν θα γίνει αποδεκτή. Τηλ. επικοινωνίας: 28213 40019».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα