Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Προτάσεις Χρυσόγελου για μια καλύτερη Ευρώπη (φωτ.)

 

Τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής από τα Χανιά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί περιοδεία την Κρήτη, παρουσιάζοντας υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι στο συνδυασμό “ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” Ρούλα Καστρινάκη (Χανιά) και Αποστόλης Αποστολάκης (Ρέθυμνο).
Κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε  στο καφέ Ταράτσα στο παλιό λιμάνι ο κ. Χρυσόγελος απηύθηνε κάλεσμα για συγκρότηση ενός ευρύτερου συνεκτικού πολιτικού χώρου που θα έχει στο κέντρο του τις πράσινες πολιτικές, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ενίσχυση της δημοκρατίας, τον πολιτικό διάλογο, την κοινωνική δικαιοσύνη, την επανένωση της κοινωνίας.
Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε και ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Αναλυτικά στα Χανιώτικα νέα της Δευτέρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα