Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Προσβολή από την ΕΠΣ Χανίων στο Αποκορωνιώτικο ποδόσφαιρο

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή την κοπή τής πίτας τής ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα την απουσία (εκπροσώπου Δήμου Αποκορώνου παράγοντα ποδοσφαίρου εν’ ενέργεια ποδοσφαιριστή η παλαίμαχου, αθλητικού σωματείου, Ακαδημία τής περιοχής μας) να βραβεύει η να βραβεύεται.

Με αυτή την κίνηση της ΕΠΣ (πού επί μιάμιση ώρα και καλώς έκανε για όλους πού αναφέρθηκαν στην εκδήλωση) θα τόνιζε και την προσφορά του Αποκάρωνα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και το ρόλο που παίζει τόσα χρόνια και στη στήριξη που παρέχει στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο και που το πιστώνεται στα τόσα παιδιά, που παίζουν και έχουν παίξει στις ομάδες των Χανίων και όχι μόνο τόσα χρόνια αλλά και στους αξιόλογους προπονητές τής περιοχής μας, πού προσφέρουν στις ομάδες των Χανίων αυτή τη στιγμή, αλλά και οι προπονητές των Χανίων που έχουν προσφέρει στις ομάδες της περιοχής μας.

Έχοντας αφιερώσει αρκετά χρόνια σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ξεκινώντας από την ομάδα του χωριού μου (ΤΙΤΑΝ) και έχοντας παίξει σε αρκετές στην πορεία (ΔΙΑΓΌΡΑΣ, ΚΟΥΜΠΕΣ, ΚΟΡΩΝΊΔΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ) έχω περάσει από τη θέση του παράγοντα και από τη θέση του Αντιδήμαρχου Αθλητικών Δήμου Αποκορώνου 2013-2017 εκφράζω τη λύπη μου για αυτή τη συμπεριφορά προς τον αθλητισμό της περιοχής μου και σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν για τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή συνεννόησης. Κρατάω τη κουβέντα του κ. Περιφερειάρχη (Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΏΝΕΙ) και δε θέλω σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσω την προσπάθεια της ΕΠΣ πού κάνει για το καλύτερο.

Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος από όλους τους χώρους που υπηρετείτε στο χανιώτικo ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και ο στίχος του τραγουδιού (ΟΛΑ ΤΡΙΓΎΡΩ ΑΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΕΝΟΥΝ) δεν ισχύουν.

Παντελής Ματζοράκης
Πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Αποκορώνου


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα