Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε δομές και Μητροπόλεις από την ΕΛΑΣ

Σε κοινωνική δράση με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προχώρησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, με την προσφορά τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές του νησιού.
Η κοινωνική αυτή δράση πραγματοποιείται σε όλη της χώρα και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν εθελοντικά αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι. Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης του κοινωνικού έργου των Ιερών Μητροπόλεων και των Κοινωνικών Δομών. Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν την 22 και 23.12.2023.
Οι εκπρόσωποι των παραπάνω Ιερών Μητροπόλεων και Κοινωνικών Δομών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα