Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Προς συγχώνευση Τράπεζα Χανίων – Παγκρήτια

Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη συγχώνευση της Τράπεζας Χανίων και της Παγκρήτιας Τράπεζας, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, όπου παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2020 και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι.

Η διαδικασία της συγχώνευσης εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος

Τη Δευτέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την Τράπεζα Χανίων.

Εν τω μεταξύ, σε περίπου 1,5 μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το νέο Βιομηχανικό Πάρκο στην περιοχή της Μαλάξας και από το νέο χρόνο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των επιχειρήσεων. Αυτό έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης

Παράλληλα, ο κ. Μαρακάκης τόνισε ότι η Τράπεζα κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις πολλές προκλήσεις που χαρακτήρισαν το 2020 λόγω της πανδημίας και των αρνητικών συνεπειών της στην παγκόσμια οικονομία.

Υπογράμμισε ακόμα ότι η Τράπεζα μπορεί να αντικρίζει με συγκρατημένη αισιοδοξία την επόμενη ημέρα της πανδημίας καθώς η ελληνική οικονομία συνολικά αναμένεται να ανακάμψει, δεδομένων και των σημαντικών ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα αξιοποιηθούν μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Παρασκευάς Περάκης και Ελένη Φουντουλάκη μπαίνουν… onLine σε ένα ακόμη θεματικό αφιέρωμα με Χανιώτες ηθοποιούς που συμμετέχουν στις τηλεοπτικές σειρές “Σασμός” και “Κομάντα και Δράκοι”

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα