Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προς μεταστέγαση ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

Βασικός στόχος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων για το 2023 είναι η μεταστέγασή του από το υπόγειο της οδού Τζανακάκη σε κτήριο το οποίο έχει αγοράσει στη Γιαμπουδάκη. Ωστόσο, το κτήριο αυτό είναι παλιό και χρειάζεται επισκευή. Για το λόγο αυτό ζητά χρηματοδότηση στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Τα παραπάνω υπογράμμισε, μιλώντας στα “Χ.ν.”, ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, Σταύρος Μπαδογιάννης, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην υπόγεια αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων. Οπως μας είπε, «ευελπιστούμε τις υποσχέσεις του κ. Αρναουτάκη να τις κάνουμε πράξη το συντομότερο. Εχουμε αγοράσει εδώ και τρία – τέσσερα χρόμια παλιά, παμπάλαια μονοκατοικία χαμηλά στην οδό Γιαμπουδάκη και λέμε να μεταφερθούμε όλοι εκεί. Δεν χωράμε δυστυχώς στο υπόγειο. Ο κ. Αρναουτάκης πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Περιμένουμε να ξεκινήσει η χρηματοδότηση για να προχωρήσει αυτό το έργο».

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Οσον αφορά τον απολογισμό του 2022, ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα. Οπως είπε ο κ. Μπαδογιάννης, ο Ορειβατικός Σύλλογος διοργάνωσε τη χρονιά που πέρασε 70 εκδηλώσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες ήταν 3.507.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα