Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Προληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό στους οδηγούς ταξί στα Χανιά

Σε προληπτικό έλεγχο, κάνοντας το τεστ του κορωνοϊού, υποβλήθηκαν, μετά από πρωτοβουλία που έλαβε το σωματείο τους, οδηγοί ταξί στα Χανιά. Τους ελέγχους διηνήργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δύο ημέρες, (Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου), από τις 10:00 έως τις 12:30, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σωματείου ΤΑΧΙ Χανίων.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Χανίων, Ηλίας Καραπατάκης, «οι έλεγχοι έγιναν για προληπτικούς λόγους και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχουμε ως κλάδος. Τα αποτελέσματα αναμένονται τη Δευτέρα, ωστόσο θέλω να στείλω το μήνυμα ότι τα ΤΑΧΙ των Χανίων είναι “καθαρά”».

Σύμφωνα με τον κ. Καραπατάκη, «οι επαγγελματίες του χώρου, αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουν καθώς η επαφή τους με το κοινό είναι καθημερινή, από την αρχή της πανδημίας και του περιορισμού της κυκλοφορίας προχωρήσαμε σε απολυμάνσεις των οχημάτων μας και εφαρμόσαμε πιστά τα μέτρα αυτοπροστασίας για μας και για τους πελάτες μας. Ο κλάδος επέδειξε υπευθυνότητα και επαγγελματισμό».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα