Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πλατανιά, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212), σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πλατανιά μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Επισημαίνεται πως τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Όπως σημειώνεται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν όλα τα διαθέσιμα προγράμματα αλλά και πληροφορίες για την συμμετοχή τους εδώ.

Πληροφορίες και Αιτήσεις Συμμετοχής

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2821341040, 2821341033 , 6979244756
Αιτήσεις Συμμετοχής:
Δια Ζώσης: Στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά (Αλικιανός) καθώς και σε όλες τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πλατανιά (Βουκολιές, Γεράνι, Κολυμβάρι).
Ηλεκτρονικές Αιτήσεις: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα επιμορφωτικά προγράμματα, στέλνοντας ηλεκτρονικά τις συμπληρωμένες αιτήσεις τους,
στο email: kdvm@platanias.gr
Έντυπα αιτήσεων: https://kdvmplatania.blogspot.com/p/blog-page.html
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα