Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Προεκλογική δραστηριότητα Μαλανδράκη

Συνέχεια προεκλογικής δραστηριότητας για τον δήμαρχο Πλατανιά κι εκ νέου υποψήφιο Γ. Μαλανδράκη, ο οποίος μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, χωριά της Δ.Ε Πλατανιά, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους φορέων τους.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, κος Ιωάννης Μαλανδράκης επισκέφτηκε διαδοχικά τις κοινότητες  Αποθήκες και Μανωλιόπουλο, όπου και παρουσίασε μια σειρά από έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες τις οποίες υλοποίησε η Δημοτική Αρχή τα προηγούμενα χρόνια ενώ έκανε εκτενή αναφορά σε έργα που εκτελούνται ή είναι σε εξέλιξη, όπως εκτεταμένες αποκαταστάσεις οδοποιίας εντός του οικισμού των Αποθηκών όπως είχε προγραμματιστεί  και αφετέρου για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά. Μάλιστα έγινε ειδική αναφορά σε έργα που αφορούν τους συγκεκριμένους οικισμούς όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση και ανακαίνιση του κτιρίου του πρώην δημοτικού σχολείου στο Μανωλιοπουλο, καθώς και έργα άρδευσης και ύδρευσης που εκτελούνται στην περιοχή.
Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο «κέντρο» του Πλατανιά, κατά την οποία οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι  εξέφρασαν απόψεις και προβληματισμούς, αλλά και την υποστήριξη τους στο μακρόπνοο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.
Μέσα σε αυτό το φιλικό κλίμα είχαν την ευκαιρία όλοι οι «νέοι» υποψήφιοι σύμβουλοι να ´εισπράξουν´ τον «παλμό» της πιο τουριστικής περιοχής του τόπου μας  και έτσι να μπορούν να κατανοήσουν  όλοι την ιδιαιτερότητα και τη δυσκολία που έχει ο Δήμος Πλατανιά σε θέματα αυτοδιοίκησης καθώς πρόκειται για ένα Δήμο με ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά».

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκαν διαδοχικά τα Σκορδαλού, τους Λάκκους, το Ορθούνι και τα Καράνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους φορέων τους.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ανταλλάσσοντας απόψεις και κάνοντας αναφορές σε πολλά θέματα, οι δημότες ενημερώθηκαν για τα μεγάλα έργα αποκατάστασης από καταστροφές κυρίως στην οδοποιία που υλοποιήθηκαν και έργα που τώρα ολοκληρώνονται ή είναι σε εξέλιξη από την Δημοτική Αρχή. Επίσης υπογραμμίστηκε η πορεία και η εξέλιξή συγκεκριμένων έργων που αφορούν την ύδρευση και άδρευση στην ευρύτερη περιιχλη των παραπάνω κοιντήτων και τα οποία έργα έχουν επιλύσει σε μεγάλο βαθμό χρόνια προβλήματα που υπήρχαν. Με στόχο να είναι πάντα δίπλα στους δημότες, ο Δήμαρχος άκουσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους με μεγάλο ενδιαφέρον, προτείνοντας και λύσεις που για κάποια θέματα είναι ήδη δρομολογημένες ενώ για κάποια άλλα είναι εν δυνάμει προς επίλυσή τους».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα