Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Πράξη ανθρωπιάς από Άγγλους βετεράνους της Μάχης της Κρήτης

Σε μια πράξη ανθρωπιάς προχώρησαν Αγγλοι βετεράνοι της Μάχης της Κρήτης που ήρθαν στα Χανιά με τις οικογένειές τους για τις εκδηλώσεις μνήμης.

Συγκεκριμένα, οι βετεράνοι προσέφεραν χρήματα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας – Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ).

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η πρόεδριος του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Νίκη Βελεγράκη, σημειώνει ότι «εκ μέρους των παιδιών, των γονέων, του Δ.Σ. και του προσωπικού του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τους Άγγλους Βετεράνους της Μάχης της Κρήτης που ακόμη μία χρονιά μας έδειξαν την αγάπη τους, μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας προσέφεραν χρήματα όπως κάνουν κάθε φορά, επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Royal Air Forces Association για τα υπέροχα δώρα που μας έστειλαν για τα παιδιά μας!».
Η ίδια προθέτει ότι «το 1941 πολέμησαν δίπλα μας για την λευτεριά και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Σήμερα οι συγγενείς και οι απόγονοι τους στέκονται κοντά μας με διαφορετικό τρόπο, αγωνιζόμενοι για την αξιοπρέπεια των ανάπηρων παιδιών μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό ότι μας “χάρισαν πόδια” (αυτοκίνητο μεταφοράς ειδικού τύπου). Είναι τιμή και χαρά μας να έχουμε τέτοιους σπουδαίους ανθρώπους στο πλευρό μας! Τους ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν την υγειά τους και την επόμενη χρονιά να ανταμώσουμε στο νέο ιδιόκτητο κτίριο του ΚΗΦΑΑΜΕΑ!».

Καταλήγοντας η κα Βελεγράκη εκφράζει ευχαριστίες «στο Mike Apartments στο Μάλεμε για τη φιλοξενία τους!!».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα