Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Πού θα πάνε τα αγρίμια του Δημοτικού Κήπου;

Τη στείρωση των Κρητικών αιγάγρων του Δημοτικού Κήπου και τη μεταφορά τους σε ένα φιλικό περιβάλλον σε αυτά, όχι όμως στα Θοδωρού ή στο φαράγγι Σαμαριάς καθώς τα αγρίμια του “Κήπου” δεν μπορούν να πάνε σε χώρους με καθαρόαιμους αίγαγρους. Αυτό ανέφερε στους δημοσιογράφους ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μιχ. Τσουπάκης όταν ρωτήθηκε σχετικά, συμπληρώνοντας πως υπάρχει συνεργασία με τη Δασική υπηρεσία και σύντομα θα γίνουν πιο επίσημες ανακοινώσεις. Μάλιστα μας ανέφερε επίσης πως τα παγώνια του Κήπου έχουν ζητηθεί για να πάνε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού όπου υπάρχουν και άλλα ανάλογα πτηνά χωρίς ακόμα ο Δήμος να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

 

Πρεμιέρα για το “onLine” στο Podcast των “Χ.ν.” Παρασκευάς Περάκης και Ελένη Φουντουλάκη κάθε Παρασκευή σχολιάζουν την τοπική – και όχι μόνον – επικαιρότητα.

3 Comments

  1. η στειρωση είναι πιο φιλική στα αγρίμια απ ότι το φυσικό τους περιβάλλον;! κι αν δεν είναι εξοικειωμένα μήπως θα ήταν προτιμότερο μερικές -εστω δυσκολες- ωρες ελευθερίας στο φυσικό τους περιβάλλον παρά τον ακρωτηριασμό τους και την μεταφορά σ ενα ακόμα ελεγχόμενο χώρο;!

  2. Όλα πρέπει να μείνουν στον κήπο και μάλιστα σε μεγαλύτερο χώρο!
    Τα ζώα είναι μέρος της φύσης και τα παιδιά χαίρονται ιδιαίτερα όταν τα πλησιάζουν και τα χαϊδεύουν!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα