Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Πώς θα γίνει το κλείσιμο e-Ραντεβού στο Γ.Ν. Χανίων τον Απρίλιο

Ενημέρωση σχετικά με το κλείσιμο e – Ραντεβού για τον μήνα Απρίλιο γνωστοποίησε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς τα ραντεβού θα κλείνονται από την ερχόμενη Δευτέρα κι όχι από αύριο Σάββατο 1 Απριλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 03 Απριλίου (και όχι από το Σάββατο 01η Απριλίου) και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 30/04/2023 (για τον μήνα Απρίλιο) και για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:
– Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
– Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
– ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Δευτέρα 03 Απριλίου και ώρα 09.00 π.μ. μέχρι και τις 31/05/2023 (για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2023).
2.Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση για κλείσιμό e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.
3.ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Δευτέρα 03η Απριλίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα και από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα