Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά (φωτ. & βίντεο)

Πολλά  προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα Χανιά από την συνεχόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.  Δρόμοι σε πολλές περιοχές έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση ενώ καθηλωμένα παραμένουν τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο Χανίων “Δασκαλογιάννης”.

 

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Αναλυτικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από Σούδα προς Βλητέ καθώς και στον κόμβο του Κλαδισσού.  Στην Λεωφόρο Σούδας καθώς και στις οδούς Αναγνώστη Γογονή  υπάρχει μποτιλιάρισμα.Προβλήματα στο οδικό δίκτυο υπάρχουν επίσης στα Λιβάδεια και στον Αγ. Ιωάννη.

 

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Διακοπή ηλεκτροδότησης υπάρχει στην οδό Σκαλίδη και σε ένα μέρος της Κυδωνίας λόγω βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Όπως επεσήμανε στα “Χ.Ν.” ο κ.  Γιώργος Πλοκαμάκης τομεάρχης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Χανίων «Έχουμε δεχθεί κλήσεις για μεμονωμένα περιστατικά σε διάφορες περιοχές, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή είναι σε έναν υπόγειο υποσταθμό στην οδό Σκαλίδη ο οποίος έχει πλημμυρίσει με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα οι οδοί Κυδωνίας και Σκαλίδη. Συνεργείο μας βρίσκεται στο σημείο και προχωράει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δώσουμε ρεύμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

 

Με τους κουβάδες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Με τους κουβάδες και τις λεκάνες οι υπάλληλοι του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων προσπαθούν να μαζέψουν τα νερά που μπαίνουν μέσα στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

 

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα